Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Promocija biznisa započeta sa predavanjem na temu ,,Pravila i unapređenje prodaje“

27.09.2017. godine u Poslovnom inkubatoru Subotica održano je predavanje na temu pravila i unapređenje prodaje, čime je započeta realizacije projekta odobrenog od strane Razvojne agencije Srbije. Predavanje posvećeno prodaji, prvo je u nizu radionica koje će biti održane u narednih šest meseci.

Projekat, kao i sam inkubator, ima za cilj da doprinese usavršavanju preduzetnika na polju biznisa, s toga je i sama realizacija započeta prodajom, kao jednim od najbitnijih pokazatelja poslovanja.

Šta je prodaja, kako da se optimizuje, klasifikacija kupaca, negativni faktori…samo su neki od segmenata koje su prezentovali Vedran Zavišić i Bojan Božović, mladi preduzetnici koji zajedno imaju oko 200 zaposlenih.  Pored osnovnih elemenata, stanarima i zainteresovanim građanima, preneli su i svoja iskustva, i podstakli ih na to da je za pokretanje biznisa najpotrebnija ideja, vera i istrajnost.

Na narednim predavanjima govoriće se o marketingu, manadžmentu, o svemu onome što je neophodno da jedan preduzetnik zna.

,,Investicija u znanje plaća najbolje kamate.“  Bendžamin Frenklin