STANARI

Popis svih stanara

+381 24 4100217

Delatnost – Obnovljivi izvori energije, elektromontažni radovi i bravarski radovi
Direktor – Hajnalka Balaž

Osnovano 2013. godine, nastalo prema potrebama tržišta za pružanje usluga u sledećim oblastima: obnovljivi izvori energije, elektromontažni i bravarski radovi. Iz oblasti obnovljivih izvora energije izrađeni su brojni projekti, a poseban akcenat je stavljen na oblasti bez struje, kao i na povrat električne energije elektrodistibuciji. Budući planovi obuhvataju prodaju solarnih panela i prateće opreme, a takođe i proširenje asortimana solarnog grejanja vode.
+381 60 5535322
+381 60 0802788
 

Delatnost – Usluge pripreme za štampu
Direktor – Ksenija Jurić

Neoprint štamparija za Vas kreira, izrađuje i distribuira na teritoriji cele Srbije. U ponudi je kompletna grafička usluga od osmišljavanja do dizajna, štampe i dorade, te potom distribucije. Širok dijapazon ponude: knjige, časopisi, katalozi, flajeri, deklaracije i ostali štampani marketinški materijal.

office@zulmans.com
+381 63 533863
 

Delatnost – Proizvodnja predmeta od plastike za građevinarstvo
Direktor – Zoltan Sabo

Mesto gde ideja postaje stvarnost!

Obrada materijala Kerrock-a i Corian-a, poznatih po izuzetnoj lepoti i raznlikosti, čija je primena u dekoraciji enterijera i eksterijera neograničena. Cilj je da se odgovori na različite projekte i izazove različitih primena, bilo da je reč o širokoj potrošnji ili individualnoj primeni. Kvalitet izuzetan, a cene pogodnije od konkurencije!

turizzam@gmail.com
+381 (0)60 086 26 57
 

Delatnost – Web portali
Direktor – Bojan Pejanović

Izrada web portala sa fokusom na turizam, ideja je da pomoću sajtova doprinesu i pomognu razvoju domaćeg i regionalnog turizma. Pružanje dragocenih informacija o destinacijama, smeštaju, ali i iskustvima drugih posetioca. Pored toga navedene su i atraktivne lokacije destinacija, poput kulturno-umetničkih mesta, spomenika, prirodnih predela širom regiona.

Višegradska 23
+381 60 5227411

 

Delatnost –Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada
Direktor – Nemanja Dragičević

Pruža usluge u delatnosti: izgradnja stambenih I nestambenih zgrada, montaža I podizanje montažnih građevina na gradilištu, prepravke I obnova postojećih stambenih građevina. Otvoreni za saradnju za sva pravna I fizička lica, koja planiraju investicije u građevinarstvu. Kvalitet u propisanom roku, zagarantovan!

luticolor@gmail.com
+381 64 61741485

 

Delatnost – Proizvodnja i trgovina bojama i fasadama

Luti color je preduzetnička radnja za obradu i prodaju boja, fasadnih materijala i materijala za završnu obradu u enterijerima. Posluje u skladu sa evropskim standardima uz najsavremeniju tehnologiju švajcarske firme Edinthon. Ponuda savremenih i vrhunskih proizvoda, konsultacija i saveta.

ISOLTHERM- kompletno rešenje za toplotnu izolaciju!

Konkurs za Stanare

office@unitedtech.group
 

Delatnost – Obrada podataka, hosting i sl.
Direktor – Branislav Jajić

+381 24 553 240
+381 62 1335577
+381 65 5529001


Delatnost
–konsultantske aktivnosti u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljenjem
Direktor – Aleksandar Kempl

Rubicon tim deli zajedničku strast prema kafi, stvara nove, a pre svega originalne ideje vezane za industriju kafe i čaja, najvišeg kvaliteta. Pored uvek sveže kafe i čaja, nude opremu i pribor svetske klase. Mogućnost razvoja i organizacije kurseva spremanja kafe. Postanite potrošač kompanije sa potpuno novim poslovnim konceptom!

 
Delatnost – Proizvodnja ostalog nameštaja
Direktor – Mitar Konculić
 
Dormo con stile je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom tapaciranog nameštaja. Naš program čine: Taburei, fotelje, kreveti i ugaone garniture. Modeli koje proizvodimo su italijanskog dizajna. Pored standardnog programa firma se takođe bavi i prodajom namšetaja od punog drveta kao što su stolice i stolovi. Cilj nam je da našim budućim klijentima omogućimo kao što naš naziv firme kaže da „Spavaju sa stilom“!
0
Ukupan broj stanar​
0
Virtualnih stanara​
30
Partnera
0
Osnivača

BLOG

Najnoviji članci