This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

 

Delatnost – Obnovljivi izvori energije, elektromontažni radovi i bravarski radovi.
Direktor – Hajnalka Balaž

„Energo Balaž" d.o.o. je osnovano 2013 godine. Nastalo prema potrebama tržišta za pružanje usluga u sledećim oblastima: obnovljivi izvori energije, elektromontažni radovi i bravarski radovi.
Svoje usluge nudimo proizvodnim i uslužnim preduzećima kao i fizičkim licima.
Orijentisani smo na sledeće usluge:

Električarski radovi:

 • električne instalacije jake struje
 • električne instalacije slabe struje
 • industrijska automatizacija
 • gromobranske zaštite

Bravarski radovi:

 • bravarski radovi
 • građevinstvo
 • opreme i pribori
 • industrija

Obnovljivi izvori energije:

 • izrada projektne dokumentacije
 • nabavka savremene opreme
 • izgradnja i puštanje u rad

Iz oblasti obnovljivih izvora energije iza sebe imamo već više izrađenih projekata, na području gde nema struje kao što su vikend kuće, kao i izrada projekata koji uključuju povrat električne energije elektrodistribuciji.
Budući planovi u oblasti prodaje i montaže solarne opreme su pokrivanje kompletnog asortimana, kako solarnih panela, tako i elektronike i prateće opreme, kao i proširenje asortimana u oblasti solarnog grejanja vode.
Oslonite se na naše iskustvo i kontinuirano praćenje novina u svetu solarnih sistema i za sebe izaberite opremu kakva će Vam najviše odgovarati.

Kontakt :

 

Rubicon Coffee and More je kompanija sa novim poslovnim konceptom.
Delatnosti kojima se bavimo su širenje franšize, konsultantske usluge i obuka partnera u franšizi.
Tim Rubicon deli zajedničku strast prema kafi. Stvaramo novu, originalnu inicijativu vezanu za industriju kafe i čaja. Sa strašću realizujemo svoje ideje, a svaki dan postavljamo nove ciljeve.
Ulaskom u grupu potrošača Rubicona dobijate pristup proizvodima najvišeg kvaliteta iz industrije kafe i čaja. Kupovinom naših kafa i čajeva dobijate garantovano proizvod najboljeg kvaliteta, čija svežina je uvek naš prioritet. Osim toga, Rubicon nudi opremu i pribor svetske klase za kafu i čaj. Pored toga dajemo vam i mogućnost razvoja u najvažnijem elementu industrije kafe i čaja obukom za spremanje kafe na organizovanim kursevima.
Uslov korišćenja ove opcije je da se prisustvuje jednodnevnoj obuci koja će obogatiti vaše znanje o industriji kafe i koja će vas osposobiti za rukovanje opremom što će vam pomoći da steknete nove potencijalne kupce.

 

Kontakt:

 

 

Štamparija NEOPRINT je osnovana 2015. godine. Štamparija nudi kompletnu grafičku uslugu od osmišljavanja dizajna, štampe, dorade i do distribucije gotovih proizvoda na teritoriji cele Srbije.
Štamparija za Vas kreira, izrađuje i distribuira:

 • Knjige
 • Časopise
 • Prospekte
 • Kataloge
 • Publikacije
 • Brošure
 • Kalendare
 • Letke
 • Flajere
 • Vizit karte
 • Različite obrasce
 • Ostali marketinški materijal.

Kontakt:

 • Magnetna polja 6
 • 24000 Subotica, Srbija
 • tel: +381 (0)60 553 53 22; +381 (0)60 080 27 88
 • Email: neoprint.sub@gmail.com

Firma je koncipirana po modelu uslužne delatnosti za tekstilnu industriju.
Osnova ovog preduzeća je brza i kvalitetna štampa na tekstilnim materijalima u procesu neprekidne (kontinuirane štampe) u punom koloru.
Pojavom savremenih tehnologija i primenom u realnom vremenu, prilagodili smo proizvodnju kako za široko tržište, kao sopstvenu liniju,a takođe kao usluga i za druge proizvođače tekstilnih proizvoda.
Ovim profilom usluge približili smo nove i zahtevne dizajne, koje se sada sve više pojavljuju, na tržištu u modnoj (osnovnog materijala i postave), sportskoj (dresovi, trenerke, helanke, kupaći kostimi, obuća za sport i slobodno vreme), marketinškoj (brendiranje sajmova, kampanja, proizvoda i usluga), takođe u industriji nameštaja i enterijera (zavese, stolnjaci, hotelski tekstilni inventar), tašnarskoj industriji i drugim oblastima gde se pokazalo da DOBAR DIZAJN prodaje proizvod ili uslugu.
Približavamo dizajn, velikog broja dizajnera, da se lepo, udobno i savremeno osećamo na Vaše i naše zadovoljstvo!

Kontakt:

Odgovorno lice:

Srđan Drakulić
srdjan@evissa.com
mob:+381(0)63515130
Magnetna polja 6
24000 Subotica

www.evissa.com

 

Preduzeće je formirano za delatnost projektovanja opreme i mašina za preradu otpadnih plastičnih masa. Naš cilj je da se pronađu recepture (smeše) visotonažnih polimernih materija, koje se recikliranjem mogu pretvoriti u proizvode koje imaju tržišnu vrednost.
Cilj nam je da iskoristimo višedecenijsko znanje i iskustvo u preradi termoplastičnih plastičnih masa u projektovanju opreme. Instrumentalno vrednovanje realnih, višekomponetnih šmesa sa primesama nepolimernog tipa, zahteva i povezivanje sa naučnim institucijama.
Takođe želimo da napravimo konstrukcije alata, koje će omogućiti preradu sa redukovanom količinom količinom toplotne i mehaničke energije. Smatramo da se ovo može uraditi sa samostalno upravljivim PLC inteligentnim (integrabilnost sa pređivačkom opremom) alatnim sklopovima za samostalno regulisanje procesnih parametara..
Takođe smatramo, da moramo pružiti priliku mladim inđenjerima da steknu početno iskustvo, naprave prve samostalne projektanske korake.

Kontakt:

Email: ct.gatiz@gmail.com
Mob 063 / 511 035

Štamparija ROTOPRESS DOO pruža kompletnu uslugu celokupnog procesa proizvodje na jednom mestu (dizajn, priprema, štampa, dorada), kako bi kupac dobio kvalitetan gotov proizvod. Štamparija ROTOPRESS DOO se bavi štampom kataloga, brošura, letaka, postera, reklamnih kesa, vizit karti, fascikli, kalendara, memoranduma, blokovske robe, etiketa itd. Osnovne tehnologije su ofsetna tabačna štampa i flekso rotaciona štampa čime smo u mogućnosti da vam pružimo kvalitetnu, brzu i povoljnu izradu željenog proizvoda.   Pored štampe u mogućnosti smo da pružamo i sledeće usluge: štancanje, spiralisanje, plastificiranje, izrade ploča za štampu (CTP), dizajn, prelom.

Kontakt:

- Magnetna polja 6
- 24000 Subotica
- telefon +381 (0) 63 10 78 077
rotopressdoo@gmail.com

 

Luti color je preduzetnička radnja za obradu i prodaju boja, fasadnih materijala i materijala za završnu obradu u enterijerima.

Posluje u skladu sa evropskim standardima uz najsavremeniju tehnologiju švajcarske firme Edinthon.

Osnovni cilj preduzetničke radnje je da budućim korisnicima ponudi savremene i vrhunski kvalitetne proizvode, konsultacije i savete.

NOVO – ISOLTHERM  kompletno rešenje za toplotnu izolaciju.

Kontakt:

- Magnetna Polja 6
- 24000 Subotica
- Telefon: 064/617-41-48
- luticolor@gmail.com

 

WEB2TRIP D.O.O. je firma čija je delatnost web portali sa fokusom na turizam. Firma je osnovana u martu 2018. godine u nameri da pomoću sajtova u svojoj grupi pomogne razvoju domaćeg turizma kao i turizma u regionu. 

Sajtovi iz WEB2TRIP grupe svojim posetioicma , potencijalnim turistima ili ljubiteljima putovanja, pružaju dragocene informacije vezane za destinacije, smeštaj kao i iskustva drugih posetilaca. 

WEB2TRIP grupa okuplja sajtove www.turizzam.com i sajt www.putovanja.info

Kontakt:

- Magnetna Polja 6
- 24000 Subotica
- Telefon: +381 (0)60 086 26 57
turizzam@gmail.com

 

Preduzetnička radnja usmerena ka stolarskoj proizvodnji parket lajsni, koje mogu biti ugaone i stojeće. Parket lajsne kao završni dekor za podove, proizvodimo od suvog stolarskog drveta – hrast, jasen, bukva...odnosno u skladu sa vrstom drveta od kojeg je ugrađen parket.

Jedan od ciljeva firme jeste proširenje asortimana – proizvodnja srodnih drvenih proizvoda kao što su: lajsne za štokove vrata, pragovi za vrata, gazišta stepenika i ostale drvene galanterije. Proizvodnja će se bazirati na proizvodnji od drveta za završnu laku galanteriju za potrebe nove stanogradnje.

Primenom naših parket lajsni, koje odlikuje kvalitet i pristupačnost cena, postićete skladnu ravnotežu između funkcionalnosti i estetike, zbog čega će Vaš parket izgledati prefinjenije.

 

Kontakt:

- Karađorđev put  13a
- 24000 Subotica
- Telefon: +381 (0)63 784 7663
- inicdrazen@yahoo.com

Delatnost firme je usmerana ka obradi materijala Kerrock-a  i Corian-a, koji su poznati po izuzetnoj raznolikosti, lepoti i gotovo neograničenim mogućnostima primene u stambenim zgradama, javnim i komercijalnim okruženjima, u dekoraciji enterijera i eksterijera. Materijali se mogu pronaći u velikom broju proizvoda, sistema i dizajna sa kojima smo svakodnevno u kontaktu.

Cilj firme je da se odgovori  na izazove u okviru različitih projekata i različitih primena, bilo da je reč o individualnim potrebama ili o širokoj potrošnji.

Proizvodi firme garantuju brzinu i tačnost izrade po cenama pogodnijim od konkurencije.

Zumans – mesto gde ideja postaje stvarnost.

 

Kontakt:

- Trg Lazara Nešića 8
- 24000 Subotica
- Telefon: +381 (0)63 533 863
- office@zulmans.com

- www.zulmans.com ; www.zulmans.rs

,,Dragičević gradnja“ je osnovana 2018. godine, prema potrebama tržišta za pružanje usluga u delatnosti: izgradnja stambenih i nestambenih zgrada. Delatnost naše firme podrazumeva sledeće usluge:

- izgradnja svih vrsta stambenih zgrada;
- izgradnja svih vrsta nestambenih zgrada;
- montaža i podizanje montažnih građevina na gradilištu;
- prepravke i obnovu postojećih stambenih građevina.

Tim Dragičević gradnje otvoren je za saradnju za sva pravna i fizička lica koja planiraju investicije u građevinarstvu. Za rezultat možete očekivati ništa manje nego kvalitet u propisanom roku za izvođenje radova.

 

Kontakt:

- Višegradska 23
- 24000 Subotica
- Telefon: +381 (0)60 522 7411
- dragicevicgradnjadoo@gmail.com

 

TOP