STANARI

Popis svih stanara

info@centar.edu.rs
Delatnost – Centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama Direktor – Aleksandar N. Ašonja

Edukativni centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama osnovan je od strane Vlade AP Vojvodine 14. jula 2010. godine kao institucija čija je primarna delatnost neformalno obrazovanje i stručno usavršavanje odraslih i važi za jednu od najmodernijih obrazovnih ustanova u Srbiji i regionu. Primarni cilj ogleda se u prevenciji dugoročne nezaposlenosti, kao i pomoć u sticanju novih znanja i veština radi lakšeg zapošljavanja i podrška razvoju preduzetništva.

turizzam@gmail.com
+381 60 086 26 57
Delatnost – Web portali
Direktor – Bojan Pejanović

Izrada web portala sa fokusom na turizam, ideja je da pomoću sajtova doprinesu i pomognu razvoju domaćeg i regionalnog turizma. Pružanje dragocenih informacija o destinacijama, smeštaju, ali i iskustvima drugih posetioca. Pored toga navedene su i atraktivne lokacije destinacija, poput kulturno-umetničkih mesta, spomenika, prirodnih predela širom regiona.

office@zulmans.com
+381 63 533863
Delatnost – Proizvodnja predmeta od plastike za građevinarstvo
Direktor – Zoltan Sabo Mesto gde ideja postaje stvarnost! Obrada materijala Kerrock-a i Corian-a, poznatih po izuzetnoj lepoti i raznlikosti, čija je primena u dekoraciji enterijera i eksterijera neograničena. Cilj je da se odgovori na različite projekte i izazove različitih primena, bilo da je reč o širokoj potrošnji ili individualnoj primeni. Kvalitet izuzetan, a cene pogodnije od konkurencije!
office@unitedtech.group
Delatnost – Obrada podataka, hosting i sl.
Direktor – Branislav Jajić
DelatnostKonsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Direktor – Sanela Sabo

Kompanija koja pruža savetodavne pomoći poslovnim i drugim organizacijama u vezi sa oblastima kao što su upravljanje, planiranje, marketing, organizacija proizvodnje, sprovođenje kontrole, organizacija raznih poslovnih događaja i drugo.

Delatnost – Postavljanje električnih instalacija
Direktor – Imre Pal

Firma koju odlikuje temeljnost, preciznost, rad na terenu. Bavimo se postavljanjem električnih instalacija, remontom i rekonstrukcijom elektro delova postojećih instalacija i opreme, korišćenjem i razumevanjem tehničke dokumentacije,. Takođe, pratimo i trudimo se da primenjujemo savremene trendovei nove tehnologije u radu sa električnom opremom i uređajima.

Delatnost – Proizvodnja mašina za industriju hrane, pića, duvana Direktor – Sergey Torelkin

Novoosnovana firma proizvodi kavitacione uređaje koji se primenjuju u prehrambenoj industriji, za pravljenje stočne hrane. Takođe usmenreni smo i na prodaju polikarbonata i proizvoda od istog. Trudimo se da je stvoreni proizvod u vidu uređaja usklađen sa kvalitetom hrane za stoku, u smislu da se putem uređaja uklanjaju elemenati koji usporavaju rast stoke.

Delatnost – Proizvodnja i prodajom tapaciranog nameštaja.
Direktor – Andrijana Manić

Naš program čine: Taburei, fotelje, kreveti i ugaone garniture. Modeli koje proizvodimo su italijanskog dizajna. Pored standardnog programa firma se takođe bavi i prodajom namšetaja od punog drveta kao što su stolice i stolovi. Cilj nam je da našim budućim klijentima omogućimo kao što naš naziv firme kaže da “Spavaju sa stilom”!

benterprise.int@gmail.com
+381 65 33 67 993
Delatnost – Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje.
Direktor – Lazar Bursać
– Izvođenje završnih radova u građevinarstvu;
– Usluge projektovanja (legalizacije građevinskih projekata, projektovanje u građevinskoj fazi “konstrukcija”)

Delatnost – Ostale usluge informacione tehnologije

Oblast informacionih tehnologija u polju: testiranja i održavanja softvera; upravljanje računarskim sistemima klijenata na licu mesta i/ili uređajima za obradu podataka; ostale profesionalne i tehničke aktivnosti koje su u vezi s računarima.

mzkomerc2023@gmail.com

+381 61 66 21 573
Delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada Direktor: Željka Dragičević Firma osnovana prema potrebama tržišta za pružanje usluga u delatnosti: izgradnja stambenih i nestambenih zgrada. Delatnost naše firme podrazumeva sledeće usluge: – izgradnja svih vrsta stambenih zgrada; – izgradnja svih vrsta nestambenih zgrada; – montaža i podizanje montažnih građevina na gradilištu; – prepravke i obnova postojećih stambenih građevina.

Tim Dragičević gradnje otvoren je za saradnju za sva pravna i fizička lica koja planiraju investicije u građevinarstvu. Za rezultat možete očekivati ništa manje nego kvalitet u propisanom roku za izvođenje radova.

Konkurs za Stanare

milpav.inzenjeringsubotica@gmail.com

+381 64 30 95 827
Delatnost: Ostali nepomenuti specifični građevinski radovi
Direktor: Milorad Milojević

design.studioalto@gmail.com

+381 64 457 959 3
Delatnost: Arhitektonska delatnost
Direktor: Aleksandar Todorović

araprint024@gmail.com

+381 60 58 55 901

Delatnost: Usluge pripreme za štampu

Direktor: Ana Ber

zokokolundzija@gmail.com

+381 64 021 81 06

Delatnost: Sečenje, oblikovanje i obrada kamena
Direktor: Zoran Kolundžija

stella@decorations.rs

+381 69 680 449

Delatnost: Proizvodnja ostalih predmeta
Direktor: Tanja Pavlović

rangelovn@yahoo.com

+381 69 118 34 19

Delatnost: Proizvodnja kuhinjskog nameštaja
Direktor: Nikola Rangelov
0
Redovnih stanara
0
Virtualnih stanara​
30
Partnera
0
Osnivača

BLOG

Najnoviji članci