Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

,,Program podrške za unapređenje ekonomskog razvoja“ uspešno realizovan

Poslovni inkubator Subotica je posle dugi niz godina konkurisao i uspešno realizovao sve predviđene projektne aktivnosti. Glavne faze projekta odnosile su se na organizaciju i sprovođenje obuka, kao i na nabavku neophodne opreme.

Prikupljanje podataka, dokumentacije, ugovaranje i sklapanje poslova, nabavka opreme,  organizovanje i promovisanje događaja, kao i sve druge projekte aktivnosti doprinele su da se sistem poslovanja inkubatora podigne na viši nivo.

Prezentovanim temama, zadacima i primerima iz svakodnevnice, predavači su podstakli preduzetnike na šire sagledavanje poslovanja. Smernicama i drugačijim pristupima problemima i izazovima, ukazano im je da u današnje vreme nije neminovno da je mlada firma osuđena na ‘propast‘. Svrha postojanja inkubatora ogleda se u pružanju podrške malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima – upravo time su se vodili i naši predavači pružajući podršku i prenoseći stečeno znanje i iskustvo na one koji su tek kročili u svet biznisa.

Inkubator će i u budućnosti nastojati da se bavi sličnim projektnim aktivnostima, jer verujemo da su od izuzetnog značaja, i da mogu znatno da doprinesu razvoju i opstanku, kako inkubatora, tako i drugih preduzeća, s obzirom da je ovaj projekat doprineo da postanemo uspešan primer poslovanja drugim inkubatorima i sličnim institucijama.