Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Konkurs za nove stanare Poslovnog inkubatora Subotica

U Poslovnom inkubatoru Subotica je tokom čitave godine raspisan konkurs za nove stanare u oblasti proizvodnog i uslužnog sektora – industrijskog profila. Pravo učešća na konkursu imaju novoosnovana preduzeća do godinu dana i fizička lica po ulasku u inkubator moraju da registruju preduzeće. Do sada je više od 30 preduzeća prošlo proces inkubacije i započelo samostalno poslovanje na tržištu.

CES enterijeri su jedan od najmlađih stanara Poslovnog inkubatora Subotica. Tri radnika iz industrije nameštaja poželela su da pokrenu sopstveni biznis, nakon čega su u avgustu osnovali firmu, a potom se obratili Poslovnom inkubatoru od koga su dobili sve ono što nedostaje početnicima u biznisu – adekvatan prostor, knjigovodstvene i savetodavne usluge, što im je znatno olakšalo posao.

U Biznis inkubatoru trenutno posluje 14 preduzeća, a s obzirom da se ove godine završava period inkubacije za osam firmi, inkubator poziva zainteresovane da popune njihova mesta.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti u Biznis inkubatoru, na adresi Magnetna polja 6, svakim radnim danom od 8 do 14 časova, kada se mogu obaviti i konsultacije vezane za konkurs.