Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Najava takmičenja za inovativne mlade preduzetnike

Povodom godine preduzetništva, u organizaciji Poslovnog inkubatora Subotica i „GreatTech-a“, biće održano takmičenje za inovativne, mlade preduzetnike iz Subotice i okoline.

Cilj takmičenja je podsticanje preduzetničkog duha mladih i pružanje mogućnosti za razvoj njihovih talenata kroz izradu takmičarskih radova.

Pravo na učešće imaju osobe od 18 do 35 godina. Mladi preduzetnici se mogu prijaviti u sledećim oblastima: informacione tehnologije, mehatronika, menadžment, zaštita životne sredine, građevinarstvo i zanati. Prijavljivanje kandidata se vrši online, preko zvaničnog sajta Poslovnog inkubatora, a rok za podnošenje prijava je do 30. aprila.

– Pozivamo mlade koji imaju dobru poslovnu ideju da se prijave i da konkurišu za jedno od prva tri mesta. Mogu da osvoje vredne nagrade, koje smo obezbedili uz pomoć 30-tak sponzora. Takođe, biće nagrađena i najbolja ženska poslovna ideja. Učešće ne znači da mladi moraju da uđu u Poslovni inkubator, ali oni koji žele to mogu učiniti pod boljim, podsticajnim uslovima – kaže v.d. direktora Poslovnog inkubatora, Ildiko Zedi.

Biće održana dva kruga takmičenja. U prvom krugu žiri sastavljen od nezavisnih stručnjaka će preliminarno oceniti radove i do 14. maja obavestiti takmičare koji su ušli u finale. Finale će biti održano 28. maja u Subotici.