Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

15. Osječki jesenski sajam

15.OSJEČKI JESENSKI SAJAM održan je ove godine na sajamskom prostoru Pampas, Osijek od 04. do 07.10.2012. godine.

Svake godine na jesenskoj sajamskoj manifestaciji daje se uvid u najnovija dostignuća nacionalne privrede u područjima poljoprivrede, prehrambene industrije, ekološke zdrave hrane, grejanja, štednje energije i prezentacija autohtonih proizvoda i usluga.

Proizvodnja hrane, racionalizacija potrošnje energije, alternativni izvori i podizanje energetske efikasnosti, jačanje ekološke svesti o potrebi očuvanja zdrave hrane, vode, zemljišta i vazduha u funkciji održivog razvoja, proizvodnja autohtonih proizvoda u svrhu podizanja regionalne konkurentnosti, predstavljaju komparativne prednosti koje mogu odgovoriti na izazove koje pred savremenim društvom postavlja trenutna privredna situacija.

Činjenica da je sajamski prostor od 2000m2 zatvorenog i 5000m2 otvorenog prostora u celosti ispunjen govori samo za sebe o ogromnom interesu izlagača i posetioca, te je najbolji argument potrebe i opravdanosti izlaganja na ovoj značajnoj sajamskoj priredbi.

Na ovogodišnjem Osječkom jesenskom sajamu imali su između ostalih i učešće Grad Subotica sa Poslovnim Inkubatorom Subotica d.o.o i stanarima inkubatora: „Tip Top Models” d.o.o, „Audio Visual Tehnics”d.o.o. i „Braunturbo Studio”.