Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

“Uz novi dan dolazi nova snaga i nove ideje”

Jedna od delatnosti Poslovnog inkubatora Subotice ogleda se u edukaciji i usavršavanju u aktuelnim poslovnim oblastima. Međutim, realizacija navedene aktivnosti u ovoj poslovnoj godini bila je obustavljena usled pojave pandemije bolesti izazvane korona virisom (COVID-19). Vanredna situacija propraćena policijskim časom i zabranom okupljanja u zatvorenim prostorijama, uskratila je mogućnost usvajanja novih znanja i veština iz sveta biznisa.

Uprkos tome što rezultati trenutnog stanja u Republici Srbiji pokazuju pozitivnije brojeve u odnosu na protekli period, Poslovni inkubator Subotica će i dalje nastojati da se pridržava svih mera koje sprečavaju nastajanje i širenje pomenutog virusa.

Potrudićemo se da predviđena ovogodišnja predavanja realizujemo online putem kako ne biste ostali uskraćeni za znanjem koje bi unapredilo Vaše poslovanje, a ujedno Vas i motivisalo, da i u teškim okolnostima pronađete rešenje za Vaše svakodnevne probleme, poslovnog ili psihološkog karaktera.

Ovim putem Vas pozivamo da ukoliko imate ideju / želju za temom o kojoj biste više voleli da saznate, naučite, ovladate, pišite nam predloge istih putem mail-a: office@bis-su.rs, ili putem društvenih mreža Facebook: @InkubatorSubotica ili Instagram: poslovni_inkubator_su.

„Uz novi dan dolazi nova snaga i nove ideje.”

Pišite nam već danas a mi ćemo se potruditi da Vaše ideje pretvorimo u realnost!