Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Rezultati sprovedenih upitnika za realizovana predavanja tokom 2017., 2018. i 2019. godine

Poslovni inkubator Subotica je aktivno počeo sa predavanjima 2017. godine, kada se realizovalo sedam predavanja kojima je prisustvovalo više od pedeset ljudi. Predavači za tu godinu bili su: Izabel Lanji Hnis, Bojan Božović i Vedran Zavišić.

Tokom 2018. godine organizovano je šest predavanja pri čemu je zabeležno više od sedamdeset zainteresovanih posetilaca. Predavači za drugu godinu aktivnog predavanja bili su: Vedran Zavišić, Bojan Božović, Bojan Stanimirović, kao i knjigovodstvena agencija Informa 2005 iz Subotice.

2019. godina beleži porast i u broju održanih predavanja, kojih je bilo četrnaest, kao i u broju posetilaca koji je porastao za duplo, odnosno zabeležno je da je inkubator posetilo više od sto pedeset ljudi.

Periodi održavanja predavanja u 2019. godini bili su mart – jun, septembar – decembar, te se na taj način pokrila čitava godina poslovanja. Tri predavanja su se održala u poslepodnevnom terminu dok preostalih jedanaest u prepodnevnom. Neke od tema koje su obeležile ovu godinu bile su: Prodaja kao profesija, Prodajne prepreke koje nemaju veze sa prodajom, Žene u biznisu, Odbijanje kao podsticaj, Interenet marketing i društvene mreže, Liderstvo i druge. Predavači u 2019. godini bili su:

  • Bojan Božović – preduzetnik, trener, predavač. Rad u brojnim firmama usmerio je Bojanov pravac ka sektorima prodaje, ljudskih resursa, brige o potrošačima i slično. Višestruko je nagrađivan za svoje prodajne aktivnosti. Neosporna je i njegova ljubav prema muzici, gde se u ulozi DJ-ja našao na najboljim evropskim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a i Exit-a;
  • Vedran Zavišić – konsultant i direktor vlastite firme, čoveka sa vizijom i neumornom energijom kod kojeg je svaki san ostvariv;
  • Indira Popadić – sertifikovani poslovni konsultant i poslovni trener;
  • Dimitrije Ostojić – osnivač Deafult design(a) kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn i leadcon(a) – prve online konferencije na temu konverzija i marketing automatizacija;
  • Branimir  Cigale – stručnjak čije se ime nalazi iza saradnji sa: UŠĆE Shopping Center, MPC Holding, Zdravko Čolić, AIGO BS, Euro Petrol, Strongmen Champions League, Profex Akademija. 

Na osnovu priloženih rezultata Poslovni inkubator Subotica želi da se zahvali svima na ukazanom poverenju i što su svojim prisustvom uveličali svako predavanje. Inkubator će i u budućnosti realizovati ovakve događaje, sve u cilju Vašeg ličnog razvoja.

,,Zbližavanje je početak, ostajanje zajedno je napredak, sarađivanje je uspeh.”