Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Predavanja mart – jun

U periodu od marta do juna meseca 2019. godine, u Poslovnom inkubatoru Subotica, održano je jedanaest predavanja. Raznovrsnim temama obuhvaćeno je više sfera koje su neophodne kako početniku u poslovanju, tako i osobi sa dugogodišnjim iskustvom u biznisu.

Bojan Božović, Vedran Zavišić, Dimitrije Ostojić i Indira Popadić su se potrudili da svojim smernicama i savetima približe prisutnima kako izgleda poslovanje u 21. veku. Bojana Božovića i Vedrana Zvišića ste možda upoznali tokom prethodne godine. U pitanju su mladi preduzetnici, konsultanti, koji pored praktičnih veština teže da ukažu na značaj jačanja vlastitog uma, kao nezaobilazne stavke u životu svakog čoveka. Sa druge strane, Dimitrije Ostojić, takođe mladi preduzetnik, vlada svetom Interneta. On je govorio o elementima neophodnim za nadogradnju osnovnog znaja o ovom tehničkom čudu koje se danas deklariše kao jedna od osnovnih stavki uspešnog biznisa. Dimitrije je osnivač Deafult design(a) kreativnog studija za online marketing, web i grafički dizajn i LeadCon(a) – prve online konferencije na temu konverzija i marketing automatizacija. Veliku pažnju privukla je Indira Popadić, sertifikovani poslovni konsultant i poslovni trener. Indira je pričala o kreiranju same ideje, analize trenutnog stanja, postavljanju ciljeva, kao i o drugim koracima koji vode do destinacije zvane ’uspešan preduzetnik’.

Pored važnosti samih tema predavanja, Poslovni inkubator Subotica izašao je u susret i po pitanju vremena održavanja istih. Prvi put u toku ove godine održana su i poslepodnevna predavanja. Inkubator je nastojao da ispuni želje zainteresovanih posetilaca, a da je u tome uspeo ukazaju i cifra da je više od 130 ljudi posetilo inkubator u toku prve polovine godine.