Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Predavanja koja su obeležila 2018. godinu

Poslovni inkubator Subotica je u toku 2018. godine organizovao niz predavanja u nameri da podstakne i pruži podršku svim licima zainteresovanim za sticanje novog znanja i veština zarad ostvarivanja u svetu biznisa.

Teme predavanja bile su osmišljene tako da pokriju jedne od najosnovnih oblasti neophodnih da bi se razumeo način funkcionisanja biznisa, kao i da se zainteresovanim licima približe neki od prvih koraka i iskustava s kojima ona mogu da se susretnu na putu realizovanja željenih poslovnih ideja.

,,Kako izgraditi pobednički stav“, ,,Postavljanje ciljeva“, ,,Komunikacioni matrix“, ,,Budi lider kakav je svetu potreban“, ,,Budi šampion prodaje“, ,,Knjigovodstvo“ sve su to teme koje su obeležile jesenji i zimski period obučavanja od strane Poslovnog inkubatora Subotica. Stručna lica sa višegodišnjim iskustvom koja su vodila ova predavanja su: Vedran Zavišić, Bojan Božović, Bojan Stanimirović, kao i knjigovodstvena agencija Informa 2005, odnosno Marina i Jelena Šunjka uz saradnju sa Rudić Josipom.

U cilju unapređenja usluga, Poslovni inkubator Subotica je pri svakom predavanju sprovodio upitnik kako bi ocenio (ne)zadovoljstvo prisutnih lica. Anketa je jedna od najkorisnijih tehnika prikupljanja podataka, pogotovo kada je reč o većem broju ispitanika. Ocene, stavovi i mišljenja su bitni faktori koji doprinose poboljšanju kvaliteta pružene usluge. Od ukupno 92 ispitanika, 60 osoba se izjasnilo da su u potpupnosti zadovoljni korisnošću obrađenih tema, stilom / prezentacijom predavača kao i samom organizacijom obuke. Više od 20 ljudi je navedenim elementima pripisalo ocenu 4, dok je veoma mali postotak onih osoba koje nisu u potpunosti bile zadovoljne pruženom uslugom.

Korišćenjem obrazovanja kao najmoćnijeg oružja kojim jedan čovek može da promeniti svet, Poslovni inkubator Subotica će i u budućem periodu nastojati da organizuje predavanja za sva lica koja imaju hrabrosti da istraju u svojim poslovnim vizijama.

Slike sa predavanja možete pogledati na sledećem linku: http://bis-su.rs/predavanja-2018/