Magnetna Polja 6 office@bis-su.rs

Blog

Međunarodni i regionalni sajam – „SuSajam 2018“

31.05.2018. Grad Subotica je dvanaesti put po redu okupio privrednike iz regiona i susednih država. Međunarodni i regionalni sajam – „SuSajam 2018“, organizovan od strane JKP ,,Subotičke pijace” i Regionalne privredne komore Subotice, održan je u periodu od 31. maja do 2. juna 2018. godine u Hali sportova.

Ovogodišnjem akcentu na turizam doprineli su izlagači iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, Republike Srpske i Italije. Partner manifestacije bio je slovenački grad Bled.

Poslovni inkubator Subotica, kao firma koja se zalaže za mala i srednja preduzeća i preduzetništva, i ove godine se potrudila da svojim stanarima pruži izlaganje, promovisanje i sklapanje novih poslovnih kontakata. Na štandu inkubatora mogli ste da se upoznate sa sledećim firmama: „Energo Balaž“, „Evissa sublitex art&print“, „Neoprint“,„Rotopress“,„Luti color“ i „Web2trip“. Prezentovale su se sledeće oblasti: obnovljivi izvori energije, elektromontažni i bravarski radovi, štamparija, štampanje na tekstilu, proizvodnja i prodaja boja, fasadnih materijala i materijala za završnu obradu u enterijerima, kao i promocija turizma putem web portala.

Ovogodišnji štand inkubatora upotpunili su i naši saradnici: ,,Teol shop” – kompanija koja svojim klijentima pruža proizvode visokog kvaliteta po pristupačnim cenama prvenstveno iz domena renomiranih medicinskih aparata i spavaćeg programa baziranog većinski na prirodnim materijalima, ,,Himtex company” – preduzeće specijalizovano za veleprodaju i distribuciju proizvoda za građevinarstvo kako domaćih tako i stranih proizvođača, ,,Fresh life” – kompanija se bavi proizvodnjom različitih proizvoda, za unapređenje i poboljšanje zdravlja ljudi i stila života, odnosno proizvoda koji umanjuju štetne uticaje okoline kojima smo svakodnevno izloženi, kao i turističke agencije ,,Sun&sea” i ,,JP Subotica-trans”.

Uprkos malom broju posetilaca, predstavnici našeg štanda prezentovali su svoje delatnosti na najbolji mogući način, međusobno se upoznali, razmenili iskustva, i sagledali svoja poslovanja i iz drugih uglova.

Za podsticanje preduzetničkog duha i realizovanje poslovnih ideja Poslovni inkubator Subotica Vam stoji na raspolaganju!